Texas Monthly True Crime: Stephenville | iHart (2023)

Texas Monthly True Crime: Stephenville | iHart (1)

Vanaf het moment dat Susan Woods in de zomer van 1987 dood thuis werd aangetroffen, was iedereen in Stephenville, Texas – inclusief de politie – er zeker van dat ze was vermoord door haar vervreemde echtgenoot. Dat liet de echte boosdoener vrij om op anderen te jagen. Bestsellerauteur Bryan Burrough keert terug naar zijn roots in een kleine stad in Texas om een ​​moordzaak te onderzoeken die bijna twintig jaar lang koud bleef. Pas nu, na het ontdekken van een stem uit het graf, kan het hele verhaal eindelijk worden verteld - een verhaal over de geheimen die werden begraven en hoe sommige mensen in deze stad hielpen ze zo te houden. Van het Texas Monthly-team achter "Tom Brown's Body" komt nog een waargebeurd verhaal over misdaad, achterdocht en het leven in het kleine stadje Texas. Ga voor meer Texas Monthly-producties naar texasmonthly.com/podcasts

Afleveringen

Het lichaam van Tom Brown | Aanhangwagen

14 september 2020

3 minuten

Geen

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 1. Een mooie kleine plaats

29 september 2020

29 minuten

“Iemand liegt. En het is moeilijk om te weten wie liegt en wie niet.”

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 2. Tom's Loop

6 oktober 2020

42 minuten

'Mijn gevoel zegt me dat hij Hemphill County niet heeft verlaten. Ik denk dat hij hier ergens is, en ik weet niet of hij van plan is om binnen een dag of twee naar buiten te komen.'

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 3. Het kwaad is naar Canada gekomen

13 oktober 2020

36 minuten

(Video) Stephenville Trailer

"Je krijgt zin om naar de kerk te gaan, op je knieën te gaan en een paar woorden te zeggen, toch?

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 4. Lake Marvin-weg

20 oktober 2020

39 minuten

"Ik zit daar te denken: 'Oh God, ik ben nu zo bang.' Ik kon ze niet overtuigen. En dus liet ik ze gewoon op me hameren.'

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 5. Ongebruikelijke verdachten

27 oktober 2020

44 minuten

"Het is een beetje vreemd dat uw rechercheur deze zoektocht noemt, en zie, direct nadat hij met zoeken is begonnen, wordt een mobiele telefoon gevonden."

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 6. Het struikgewas

3 november 2020

28 minuten

"Ik heb zoiets van 'Wat is dat in hemelsnaam?' Dus ik loop rond wat struiken en als ik dichterbij kom, zie ik dat het op bot lijkt."

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 7. Het kielzog

10 november 2020

(Video) A Killer Among Us: the case of Thomas Brown [True Crime documentary]

41 minuten

"De mensen van de stad bellen ons en zeggen: 'Hebben we een monster dat in onze gemeenschap leeft?' Ik wou dat ik ze troost kon bieden."

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 8. De overblijfselen

17 november 2020

42 minuten

"Ik ben absoluut meer paranoïde, waar ik ook ga. Ik let absoluut meer op mijn rug en let op wat er om me heen gebeurt."

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | Een update van Skip

7 oktober 2021

3 minuten

Er zijn eindelijk een paar ontwikkelingen in de zaak. Maar zullen ze naar de waarheid leiden over wat er met Tom is gebeurd?

Markeren als gespeeld

Het lichaam van Tom Brown | 9. Nog een dag in het Canadees

7 januari 2022

33 minuten

'Ik zal die hoop nooit verliezen. Het kan over vijf jaar zijn vanaf vandaag. De deur staat altijd open op ons kantoor voor alles wat een oplossing kan bieden voor deze zaak.'

Markeren als gespeeld

Stephanville | Aanhangwagen

13 juni 2023

3 minuten

Vanaf het moment dat Susan Woods in de zomer van 1987 dood thuis werd aangetroffen, was iedereen in Stephenville, Texas – inclusief de politie – er zeker van dat ze was vermoord door haar vervreemde echtgenoot.

(Video) 'The Blue-eyed Butcher': Susan Lucille Wright admitted to stabbing her husband 193 times, buryin...

Dat liet de echte boosdoener vrij om op anderen te jagen. In 'Stephenville' keert bestsellerauteur Bryan Burrough terug naar zijn roots in een klein stadje in Texas om een ​​moordzaak te onderzoeken die bijna twintig jaar lang koud bleef. Pas nu, na het ontdekken van een stem van Beyon...

Markeren als gespeeld

Stephanville | 1. Suzan

20 juni 2023

46 minuten

In de zomer van 1987 woonde de 30-jarige Susan Woods alleen in haar geboorteplaats Stephenville, Texas, waar ze haar leven weer op de rails zette nadat ze door haar man in de steek was gelaten. Toen, op een zinderende avond in juli, kwam Susans vader bij haar kijken.

Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville

Bedankt HelloFresh! Ga naarHelloFresh.com/stephenville16en gebruik code stephenville16 voor 16 gratis maaltijden plus gratis verzending...

Markeren als gespeeld

Stephanville | 2. Michaël

20 juni 2023

39 minuten

Nadat Susan Woods was vermoord, dacht zowat iedereen in Stephenville - inclusief de politie - dat ze wisten wie het had gedaan. Haar vervreemde echtgenoot, Michael Woods, was een langharige motorrijder die wiet rookte en rockmuziek speelde - een volslagen buitenbeentje in de 'Cowboyhoofdstad van de wereld'. Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville

Markeren als gespeeld

Stephanville | 3. don

27 juni 2023

28 minuten

Bijna twintig jaar na de moord op Susan Woods neemt politieluitenant Don Miller van Stephenville de zaak op zich. En met de medewerking van Michael Woods en de hulp van nieuwe technologie slaagt Don er eindelijk in de zaak te doorbreken. Maar wat hij ontdekt, roept nog meer vragen op over de reden waarom Susan werd vermoord – en hoe haar moordenaar zo lang de gerechtigheid ontweek.

Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville

Bedankt HelloFresh! Ga naarHij...

Markeren als gespeeld

Stephanville | 4.Shannon

4 juli 2023

40 minuten

In 1988 overleefde Shannon Myers een brutale aanval door Joseph Scott Hatley, de man wiens vingerafdrukken ook aanwezig waren op de plaats van de moord op Susan Woods. Haar verklaring aan de politie - waaronder zijn huiveringwekkende bekentenis - creëerde een gelegenheid om Hatley achter de tralies te zetten voor beide misdaden.
Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville


Gesponsord door BetterHelp. Krijg 10% korting op je eerste maand bijbetterhelp.com/Stephenvi...

Markeren als gespeeld

(Video) The Texas Family Farm Killings: The Disturbing Case of Robin Doan
Stephanville | 5. Schot

11 juli 2023

37 minuten

Lt. Don Miller ontdekt het handgeschreven levensverhaal van de man die Susan Woods heeft vermoord. De moordenaar, zo blijkt, was geen vreemde of buitenstaander in Stephenville, maar een lokale jongen die niemand vermoedde.

Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville

Markeren als gespeeld

Stephanville | 6. Hatly

18 juli 2023

41 minuten

In de laatste aflevering vertelt het dagboek van Scott Hatley hoe hij een nieuw leven opbouwde op de vlucht voor de politie. En als de waarheid aan het licht komt, moeten de mensen in Stephenville onder ogen zien hoe weinig ze wisten over de man die Susan Woods vermoordde.
Ga voor meer informatie over deze en elke aflevering naar texasmonthly.com/stephenville


Gesponsord door BetterHelp. Krijg 10% korting op je eerste maand op betterhelp.com/Stephenville.

Bedankt HelloFresh! Ga naarHelloFresh.com/st...

Markeren als gespeeld


Populaire podcasts

  Datumlijn NBC

  Actuele en klassieke afleveringen, met meeslepende waargebeurde misdaadmysteries, krachtige documentaires en diepgaande onderzoeken.

  Bedrog

  Ashley Lytton was een typische moeder en vrouw in een buitenwijk van Utah met drie kinderen totdat ze het gruwelijke geheim van haar man ontdekte. Het was een schokkende misdaad die Ashley's leven zou veranderen en de veiligheid van haar kinderen in gevaar zou brengen. Dit seizoen van Betrayal gaat over de strijd van een moeder om gerechtigheid te vinden voor haar dochter en bescherming tegen een roofdier te dicht bij huis. Zodra we haar verhaal horen, leren we dat dezelfde misdaad elke dag plaatsvindt in huishoudens in het hele land. Het is verraad aan onze families, gemeenschappen en alles waar we waarde aan hechten in de samenleving. Seizoen twee legt de kwestie bloot door het verhaal van de familie en kijkt eerlijk naar een enorm probleem dat de meeste mensen niet eens willen erkennen.

  Misdaadjunkie

  Als je nooit genoeg echte misdaad kunt krijgen... Gefeliciteerd, je hebt je mensen gevonden.

  Dingen die u moet weten

  Als je ooit iets wilde weten over champagne, satanisme, de Stonewall-opstand, chaostheorie, LSD, El Nino, ware misdaad en Rosa Parks, zoek dan niet verder. Josh en Chuck hebben je gedekt.

  Morbide

  Het is een luchtige nachtmerrie hier, gekken! Morbid is een echte misdaad, griezelige geschiedenis en alles wat met griezelige dingen te maken heeft, gehost door een autopsietechnicus en een haarstylist. Ga met ons mee voor een flinke dosis onderzoek met een vleugje komedie voor de smaak.

Adverteer bij ons

(Video) Ghost? Glare? Arizona trucker shares footage of chilling sighting

Voor jou

  FAQs

  Who was the woman killed in Stephenville? ›

  Details: Susan Woods, a quiet 30-year-old, was murdered in July 1987, not long after she separated from her husband. Her estranged husband was the first suspect, but two decades later, Joseph Scott Hatley of Round Rock pleaded guilty to murder and was sentenced to 30 years in prison.

  How many episodes of Stephenville podcast are there? ›

  Texas Monthly True Crime: Stephenville launched 3 years ago and published 18 episodes to date. You can find more information about this podcast including rankings, audience demographics and engagement in our podcast database.

  Was the missing Stephenville woman found dead? ›

  The search for 48-year-old Stephenville resident Sharla Shaffer is over. Her body was found Friday – exactly two weeks after she went missing - by a neighbor, a source told Beneath the Surface News.

  Who was the woman killed on Main Street in Boerne? ›

  Sharon Gibbs, 76, died at University Hospital

  BOERNE, Texas – A woman was hit by a car and killed Tuesday night as she attempted to cross Main Street in downtown Boerne, according to a spokesperson for the city. The victim has been identified as Sharon Gibbs, 76.

  Does Kyle Richards have a podcast? ›

  LadyGang: Kyle Richards on Apple Podcasts.

  How many episodes of in the dark podcast are there? ›

  In the Dark (podcast)
  In the Dark
  Audio formatPodcast (via streaming or downloadable MP3)
  No. of seasons2 (plus 1 limited-run special report)
  No. of episodes40
  Publication
  15 more rows

  What is the podcast about Tom Brown? ›

  Texas Monthly True Crime: Stephenville: Tom Brown's Body | 1. A Pretty Little Place on Apple Podcasts.

  Who was the woman killed in Kingsville Ontario? ›

  Evelyn Greenwood, 69, was hit by a truck on Sept.

  A man from Harrow, Ont., has been charged after a woman was fatally hit by a truck while gardening on her lawn in September. The 56-year-old man has been charged with careless driving causing death, Ontario Provincial Police said in a media release on Tuesday.

  Who was the woman killed in Gillespie Illinois? ›

  Storyline. July 30, 2003: 22-year-old Angela Lee, also known as Angie Lee, from East Gillespie, Illinois, was a single mother who was discovered beaten and strangled in her own home with her four-year-old son present. The investigation quickly uproots the neighborhood. Angie's boyfriend Jason is ruled out as a suspect.

  Videos

  1. Family of 5 Murdered by Texas Prison Bus Escapee
  (Inside Edition)
  2. One Of Last Living Links To Infamous North Texas Axe Murder Shares What's Haunted Him For 4 Decades
  (CBS TEXAS)
  3. The Evidence Room, Episode 16 - "193"
  (KPRC 2 Click2Houston)
  4. THE Haunted TEXAS KILLING FIELDS: A Real Life NIGHTMARE (DON’T GO HERE) | The Paranormal Files
  (The Paranormal Files (Official Channel))
  5. Lisa Bonet Reveals Why She Would Never Forgive Amber Heard
  (Culture Covered)
  6. Their father believed in arranged marriage - and he was willing to end their lives for it
  (True Crime Daily)
  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Moshe Kshlerin

  Last Updated: 08/08/2023

  Views: 6296

  Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

  Reviews: 92% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Moshe Kshlerin

  Birthday: 1994-01-25

  Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

  Phone: +2424755286529

  Job: District Education Designer

  Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

  Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.